Hej och välkommen till erikalinnea.se!

Mitt namn är Erika Linnea Persson. 27 år fyllda och bor i Göteborg. Jag jobbar som bröllopsfotograf i hela Sverige, men stor fokus ligger i de södra delarna. Jag är glad att du hittat hit, kolla in min portfolio HÄR. Denna hemsida handlar helt och hållet om bröllop. Jag kommer regelbundet posta mina bilder från bröllop, samt blogga aktivt. Bloggen kommer fungera som en inspiration för Er bröllopsdag, samt som en inblick i min vardag som bröllopsfotograf.  Kolla också in min andra hemsida: www.hinneni.se för mer inspiration och bilder som är utöver bröllopsdagen.

Det har varit en helt fantastisk sommar och många par som har förevigats. Även många nya vänner som har hittats på vägen. Jag är evigt tacksam för den säsong som varit och blickar nu framåt för höst, vinter, vår och nästa sommar. Ta gärna en tur till galleriet och kolla in några av sommarens skönheter.

Tveka inte att höra av er idag för frågor och funderingar gällande bröllop. Det kan ni göra HÄR.

Leave a reply

Your email address will not be published.