Det har varit så roligt att fota bröllop sommaren 2015:

– Jag har fått träffa genuina och varma människor.
– Vädret har varit jättebra.
– Bröllopen har varit vackra och kärleken har sprudlat.

Bröllop är helt fantastiskt. Om det är någon dag i livet som människor är glada, tacksamma och lyckliga så är det på denna dag. Detta har hittills varit mitt favoritår när det gäller bröllopsfotografering. En anledning är att ”bröllopsmodet” i år, har passat min personliga stil på pricken;

Brudbuketten: Jag har fått en förkärlek till brudbuketter i år! Både till att fota, men också bara att avnjuta på bilder. Av den enkla anledningen att det har blivit väldigt populärt med stora, vilda och romantiska blommor. Helt i min smak.

Britta+Andreas-87

Brudklänningen: Nästan samma sak här. Det ska vara romantiskt, spets, bohemiskt, elegant och enkelt men ändå stilfullt. Helt underbart! Alla brudar och brudklänningar är vackra på sitt personliga sätt. Men jag har personligen en förkärlek till axlar på brudklänningar och det har blivit väldigt populärt!

Kristin + Samuel-15

Originellt och eget: Allt ska vara personligt och originellt på en helt ny nivå. Detta visar sig främst på två sätt:

1. ”The bigger the better.” Det ska vara stort. Många gäster på festen. Gärna ett följe med många brudtärnor och bestmans. Allting går i pinterest-style och oerhört mycket tid läggs på förberedelser och detaljer. Men det blir också så vackert! Ljusa och pastelliga klänningar ska det vara till brudtärnor och brudnäbbar, gärna vitt om man vågar! Så vackert! Brudgummen och bestman ska gärna också ha originella klädnader. Kostym är inte ens längre nödvändigt – så länge det blir personligt..

Vilket leder oss till det andra alternativet:

2. The more personal, the better. Bröllopet får gärna vara så originellt det bara går. Enkelt, litet och avskalat. Intimt kanske är ett bättre ord för att beskriva det. Få gäster, mindre fest och knappt några spex.

Båda alternativen är lika underbara och förtjusande på sina sätt.

Britta+Andreas-44 Daniel + Cecilia-58-42

Som sagt, jag har älskat att fota denna säsong och ser så mycket fram emot det som ligger framför!

Kärlek till er,
Erika

Leave a reply

Your email address will not be published.