Idylliskt och drömskt bröllop på Gotland

Hemkommen efter ett bröllopsgig på Gotland i dagarna tre. Idylliskt och välplanerat in i minsta detalj, vilket är en dröm för varje bröllopsfotograf. Jag har fått fantastiska bilder och längtar verkligen tills jag får visa och leverera dom. Vädret var på topp och brudparet var något av det vackraste jag har sett. Helt enkelt, det var som i en dröm. En idyllisk dröm på Gotland.

Jag har fått lära känna Julia och Mikael, brudparet, på vägen. Förutom att fotografera så är mötet med människor vad jag älskar mest i mitt jobb. Att få lära känna två människor, som öppnar upp sina hjärtan och hem för en. Tacksamhet.

Bröllopet höll på i tre dagar med fina Gotlands-traditioner som sig bör. Utöver bröllopet, passade jag på att ta några dagars semester med ett gäng underbara människor, för att samla kraft inför de många bröllop som nu ligger framför och inspirationen ligger på topp! Här kommer lite semester bilder tills vidare, håll till godo!

5Q6A1380 5Q6A1384

5Q6A1586
5Q6A1624

5Q6A1724
5Q6A1564
5Q6A1523

5Q6A1710

Leave a reply

Your email address will not be published.