Bröllopsfotografering i Göteborg

Dessa bilder säger verkligen mer än tusen ord. En vacker och väl välsignad söndag i augusti träffade jag dessa två. Vädret var alldeles perfekt med den vackra eftermiddagssolen som sken genom molnen. Bella och John. Dessa två. Jag finner knappt ord för att beskriva deras skönhet. Två otroligt varma och kärleksfulla själar. Det finns ju ingen tvekan om varför jag envisades om att få ta bilder på dom och gissa om jag är glad för det? Att dom sedan ser ut att vara tagna från twilight och skönheten och odjuret ser jag bara som en bonus. finns dock inga odjur i detta par, bara skönheter.

Som fotograf måste jag säga att bilderna blev några av dom bästa jag tagit hittills. Passa på nu och njut av deras skönhet. Här får ni ett smakprov och vill ni se fler bilder (vilket jag verkligen tycker ni ska göra) finns dom HÄR.

IMG_8202-Redigera

IMG_1176

Bella + John-160

1 Comment

  1. by Oliver Salazar on 18 november, 2016  10:46 Svara

    De två ser ut vädig fina ut verkligen. Utan tveksam, hjälper det när modeller är de rätta, och de två ser ut som ett äkta Romeo & Juliet par. Two thumbs up!

Leave a reply

Your email address will not be published.