Bröllopsfotografering i Värnamo

Om ni är svaga för Disney och kärleksfilmer generellt, då är detta brudpar något för dig! Richard och Amanda, har fått veta i förväg att bruden har en förkärlek till disneyfilmer och hur otroligt är det inte då att bilderna fick porträttera denna vackra sagovärld också! Tycker jag iaf. Här kommer ett smakprov på bilderna och håll till godo så kommer mer snart. Helt otroligt vackra och fina människor. Tänk att jag får äran att jobba som bröllopsfotograf och dokumentera så mycket vackert, helt otroligt vänner.

amanda-richard-26

rest your head on my heart, hang your pain on my shoulders

amanda-richard-77

 make your way to my arms, cause you got me

amanda-richard-177
i’ll be the one to lead you home, i’ll be the one to keep you warm

amanda-richard-227

i’ll take you in out of the storm, when you can’t stand i’ll stand up for you

Leave a reply

Your email address will not be published.