Anna + Gustav

Det var en kall dag i november men kärleken mellan dessa två har värmt mitt hjärta mer än tillräckligt. Jag drog med mig dessa lovebirds på en dags foto-äventyr i kylan och sedan begav vi oss hem till dom för min första inhouse – session någonsin och jag kan bara säga att det blev fantastiskt lyckat. Som fotograf vill jag ständigt utvecklas och det är verkligen bara jag som sätter gräns  för min egen utveckling, eller snarare som kan bestämma hur mycket jag faktiskt vill utvecklas. Mina ledord för kommande säsong som jag går in i är: intimt, varmt, äventyrligt och autentiskt.

Nu är det som sagt lågsäsong för bröllop, vilket ger mig mer tid till par och porträttfotograferingar. Går du i tankarna för att föreviga ditt barn, familj eller behöver du bara några fina porträtt så tveka inte höra av dig idag, genom att KLICKA HÄR.

Hur som helst, vi drog på en skön playlist, drack lite kaffe, pratade om livet och delade våra historier, det tuffa som det lätta. stunder som dessa är nog vad jag älskar mest med mitt jobb som fotograf. Att få träffa människor, få en fördjupad relation och sedan få äran att föreviga deras kärlek. En kärlek som oftast gått igenom både dalar och berg, men tagit sig starka ur dom. Det är där kärleken börjar bli äkta. Det finns nog inget som känns lika ärofullt och varmt för mig som detta. Här kommer ett urval från dagen och håll utkik för ett galleri som snart dyker upp!

 

anna-gustav-197

anna-gustav-44

anna-gustav-58

anna-gustav-118

anna-gustav-68

anna-gustav-5

2 Comments

 1. by Petronella on 29 december, 2016  12:35 Svara

  Hej,

  Hittade via rekommendationer :)

  Ska gifta mig den 19 augusti nästa år och letar fotograf :) Vad har du för paket? Kan man skräddasy egna paket?
  Min fästman är nämligen fotograf så vill egentligen bara ha ett paket med fotografering och bilder, behöver inga förstoringar/album :)

  Mvh
  Petronella

  • by Erika on 17 september, 2017  11:59 Svara

   Hejsan Petronella!! Ni hittar mina paket på www.erikalinnea.se/priser
   återkom gärna på info@erikalinnea.se eller på 076-9477486 :) kram

Leave a reply

Your email address will not be published.