IMG_1402
[eng]
oh the sweetness of love. someone did ask me some weeks ago, erika – you must have seen a lot of weddings, do you ever get tired of it? and it got me thinking, i can honestly say that i have never been tired of weddings and probably never will be. i love the love. i love to love. i love love. how could you not?

my job has definitely given me a whole other perspective on what love is though. there is so much more to it than what a photo can describe. and it might be easier to express through words but my aim is that when you see my photos of two people in love – i want you to know that there is always a story behind it. a story that has been shared over a cup of coffee, maybe a couple of tears and a whole lot of joy and laughter. when you get to sit down in two lovers kitchen, listening to the ups, downs and mountains that they have climbed together and overcome. then you realize that their choice of marriage is a way to say: that i will choose you through it all. that is the story that i want you to think of when you look at my photos.

behind every portrait i take, lies a beautiful story of how two people have chosen love and how beautiful it truly can be to find someone to share this life on earth with, that we have been given.

[sv.]
kärlek alltså. för några veckor sedan frågade någon mig – erika, du har sett en hel del bröllop, blir du aldrig trött på dom? det fick mig att fundera och jag kan ärligt säga att jag har aldrig tröttnat på bröllop och kommer förmodligen aldrig göra det. jag älskar kärleken jag får se. jag älskar kärlek helt enkelt.

mitt jobb har däremot gett mig ett helt annat perspektiv på vad kärlek faktiskt är. det finns så mycket mer bakom än vad ett foto kan visa. och det kanske är lättare att förklara genom ord men min strävan är denna; att när du ser någon av mina bilder – vill jag du ska veta att det alltid finns en berättelse bakom. en berättelse som har delats över en kopp kaffe, kanske några tårar men framförallt en hel del skratt och glädje. när du får chansen att sitta ner i ett pars kök, lyssnandes till bergen och dalarna som dom vandrat tillsammans och övervunnit. där inser du att deras val av att gifta sig är ett sätt att säga: jag väljer dig och jag kommer fortsätta välja dig genom allt: detta är berättelsen som ni förhoppningsvis ser när ni ser mina bilder.

med detta sagt; här är en glimt av Anna + Gustavs dag i Örebro. Håll till godo för snart kommer mer av denna magiska dag.
Kärlek, Erika Linnea

IMG_0703

IMG_0520
IMG_1109
IMG_1711

IMG_1434

IMG_5673

IMG_6592

IMG_8125

IMG_8402

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.