Bra att veta

Vad händer under en konsultationsträff?
Som bröllopsfotograf inför ett bröllop brukar jag ha något som kallas konsultering eller  ”planeringsmöte”. Då jag träffar blivande brudpar för att stämma av inför dagen. Men ännu viktigare, får vi ett ansikte på varandra. Brudparet kan känna sig bekväm med mig och jag får en chans att bekanta mig med er. Här går vi även igenom bröllopsdagen med tider, platser och innehåll för fotograferingen.

När den stora dagen kommer har vi träffats och pratat i telefon flera gånger. Min längtan är att inte bara dyka upp på ert bröllop som ”fotografen”, utan mer som en vän som vet vad som förväntas och tar bilder som blir personliga och unika just för Er.

Vad är bra att tänka på inför en bröllopsfotografering?
Checka av att ni har kläder, blommor, ringar och transport ordnad. Medtag gärna någon form av filt eller liknande som ni kan sitta på vid behov. Medtag även gärna någon rolig rekvisita som beskriver just er. Någon godsak som höjer blodsockret kan även vara bra.

Viktigast av allt att komma ihåg; fotograferingen är fotografens ansvar – inte brudparets. Er främsta uppgift är att njuta av dagen till fullo, försöka slappna av och ha en fantastisk dag!

Hur länge dröjer det innan vi får våra bilder?
Det är 3 veckors leveranstid. Detta innebär att bilderna tar max 3 veckor men kan även levereras snabbare. Ni får bilderna mejlade direkt och sedan även hemskickade i en unikt designad låda med ett skräddargjort USB.